Didactische verdiepingsdag ‘Progressiviteit en groei van je weekgroep’ – 31 oktober 2020 met Marlie Wetemans

Welkom bij Progressiviteit en groei van je weekgroep door Marlie Wetemans. Deze dag is bedoeld als verdieping voor jou als (startende) facilitator om meer kennis en inzicht te verwerven over progressiviteit. Juist in deze tijd is dit weer meer actueel dan ooit.

Doel en opzet van didactische dagen
De opzet van een didactische dag is om zowel een platform te bieden aan afgestudeerde didactisch docenten, die hun kennis en ervaring van een bepaald onderwerp willen verdiepen en doorgeven, als ook kennis, ervaring en verdieping te bieden aan (startende) facilitators.

De dag is interactief van opzet en bestaat uit 2 didactische theorieblokken met hand-outs die goed zijn voorbereid door de betreffende didactisch docent. Daarnaast ervaren we ook 2 vivencia’s. De vivencia’s worden ook uitgewerkt meegegeven. Samen leren we van en aan elkaar!

Didactische dagen worden georganiseerd door Els Stam, Heidi de Wit, en Monique Hoed.
Ben jij als didactisch docent geïnteresseerd om hier aan mee te doen? Neem dan contact op met een van de bovenstaande docenten voor meer informatie.

Wil je mee dansen? Noteer deze datum dan alvast in je agenda!
Investering voor deze dag: € 90,00, contant te voldoen aan de deur op de dag zelf.
Start: 10.00 uur (inloop vanaf 09.30)
Einde: 18.00 uur.

Opgeven kan bij Els Stam: info@stamdebasis.nl