Registratie

Downloads voor inschrijving bij de Biodanzaschool Utrecht: inschrijfformulier en Bijlage bij contract Leveringsvoorwaarden_herziene versie 2018.

Toelatingsvoorwaarden

  • Regelmatige aanwezigheid in de wekelijkse Biodanza® sessie met dezelfde groep.
  • 50 uur Biodanza® ervaring in de wekelijkse groep
  • HBO opleidingsniveau
  • In goede algemene gezondheid verkeren (zoals gedefinieerd in de Schoolreglement)
  • Een brief van motivatie om te willen participeren in de Biodanza® docentenopleiding

Schoolreglement

Om in te schrijven bij de School voor de Biodanza® Sistema Rolando Toro Docenten Opleiding kan het schoolreglement worden aangevraagd bij de directeur van de school of gedownload worden van de website van de Vereniging van Biodanza® Scholen in Nederland – VBSN: www.biodanzascholen.nl

Het schoolreglement bevat alle voorwaarden en eisen voor het bijwonen van de opleiding en het is belangrijk dat de inhoud ervan begrepen en geaccepteerd wordt voordat u zich inschrijft.

Inschrijving

Als er een beslissing wordt genomen om in te schrijven voor de Biodanza® Docent Opleiding wordt het inschrijfformulier ingevuld en ondertekend door de aspirant-student en voorgelegd aan de directeur van de school. Zie bovenaan de pagina voor link, of mail naar Biodanzaschoolutrecht@gmail.com.

Algemene voorwaarden of leveringsvoorwaarden van de betaling

De contractbepalingen en de voorwaarden van betaling kunnen worden gedownload van de school website (zie link bovenaan). Lees deze alsjeblieft goed! De cursuskosten zijn 180 euro per weekend.

Als je de opleiding al gedaan hebt en je wilt deze herhalen dan betaal je de helft van de kosten: 90 euro. De prijs is inclusief de (nieuwste) reader.

Afmelden

Je kunt je tot een week van tevoren kosteloos aan en afmelden voor een weekend.  Daarna breng ik € 15,00 administratie en reader kosten in rekening.