Start nieuwe cyclus 2019

Op 28/29 september 2019 start de nieuwe cyclus en is een KENNISMAKINGSWEEKEND van de Biodanzaschool Utrecht.
Plaats: Alle Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA Soest (Democratische School)
Tijd: 10.00 – 18.00 (beide dagen)

Voor wie?

Voor iedereen die een half jaar of langer Biodanza doet, geraakt is door het Biodanza systeem, en zich wil verdiepen, laten inspireren, of verder leren, is er de mogelijkheid om te starten met de opleiding. Ook als je al docent bent en de behoefte voelt dagen en/of weekenden te verdiepen ben je van harte welkom. We dansen op een fijne plek in Soest met ruimte en natuur om ons heen.

Kennismaken

Het eerste jaar is open. Dat wil zeggen dat je vanaf september kunt komen kennismaken en dan iedere (4e weekend van de) maand kunt instromen.

Aanmelden

Aanmelden graag vooraf door een mail te sturen naar biodanzaschoolutrecht@gmail.com.

Bellen kan ook naar: Monique Hoed: 06- 13308157

Nieuwsgierig?

De opleiding duurt drie jaar en omvat tien weekenden per jaar. De eerste twee jaar verdiep je je eigen beleving en proces met theorie en dans. In het laatste jaar ligt de nadruk op docentschap. Je hoeft niet van tevoren al te besluiten of je wel of niet docent wordt. Het gaan van jouw weg in een veilige omgeving biedt in eerste instantie groei voor jou. Daarna kijk je verder. Meer informatie over de weekenden en de kosten voor de opleiding vind je op de website.